Galetes de parmesà



Aquests dies de festa, més que mai volem sorprendre als nostres convidats, i intentem fer coses originals. Aquesta recepta és fàcil i és un aperitiu que sorprendrà a tothom. 

Ingredients: 
140 gr. de farina de força.
1/2 culleradeta de sal
100 gr. de formatge parmesà fresc ratllat
4 cullerades de mantega
4 cullerades de llet
sal gruixuda i pebre vermell


Preparació: 
 
1. Treure la mantega de la nevera una horeta abans perquè s’estovi.
2. Barregeu la farina, la sal, la mantega i la llet (amb les mans, tot i que si teniu Termomix serà encara més fàcil)  fins que    quedi una massa homogènia.
3. Estireu la massa al marbre de la cuina amb ajuda d’un corró, fins que quedi  molt fineta.
4. Pre-escalfeu el forn a 180º.
5. Folreu amb paper de forn , una safata, i pinteu-la amb mantega.
6. Talleu la massa amb la forma desitjada i aneu col·locant cada peça a la safata.
7.  Poseu per damunt de cada peça, una miqueta de  parmesà ratllat, pebre vermell i sal gruixuda.
8. Coeu-les al forn ja escalfat durant 10 min, fins que quedin ben torradetes.

Aquest aperitiu el podeu fer uns dies abans i deixar-ho en un  capsa hermètica, així no s’estovaran.

Imprimir recepta

No hay comentarios:

Publicar un comentario