Creps de pollastre amb salsa de curry

Podem posar un toc exòtic a la taula amb ingredients fàcils de trobar a qualsevol cuina. Només una presentació diferent, transforma un plat senzill en un àpat especial.

Ingredients pel farcit de pollastre:

4 pits de pollastre.
Un grill d'all.
2 cebes.
Curry.
Salsa de tomàquet.
Oli.
Sal.

Ingredients per les creps:

2 ous.
2 tasses petites de llet.
2 tasses petites de farina (la mateixa mesura que de llet) .
Un polsim de sal.

Altres ingredients:

Llet de coco, reducció de vinagre de Mòdena, salsa de tomàquet, sèsam i mantega.

Preparació:

Barregem tots els ingredients per les creps a la batedora, i ho deixem reposar 30 minuts a la nevera. Aquests temps us permetrà fer el farcit de les creps.

  1. Talleu els pits de pollastre en trossets i salpebreu.
  2. En una cassola, escalfeu un bon raig d'oli, afegiu un grill d'all a trossets i rostiu el pollastre.
  3. Quan el pollastre estigui rosset, traieu-lo de la cassola, i reserveu-lo. Traieu també els trossets d'all.
  4. Peleu, talleu i piqueu les cebes. Poseu una mica més d'oli en la mateixa paella que heu rostit el pollastre. Quan l'oli sigui calent sofregiu les cebes, fins que quedin gairebé cuites.
  5. Afegiu el pollastre ja rostit. També podeu afegir dues cullerades de salsa de tomàquet i curry remeneu uns tres minuts. Reserveu el farcit.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  1. Poseu una mica d'oli o mantega en una paella, i passeu un tovalló, com si netegéssiu la paella.
  2. Amb el foc molt suau, tireu dues cullerades de la barreja de les creps, i doneu voltes a la paella, perquè quedi tota la paella coberta, d'una capa fina.
  3. Quan estigui feta per un costat (1 minut) podreu girar-la. Pot ser les primeres no surten gaire bé, però quan controleu, la quantitat i la temperatura, us sortiran cada vegada millor .
  4. Quan tingueu les creps fetes, poseu una cullerada del pollastre al centre, doblegueu les vores cap al centre com si emboliquéssiu un regal.
  5. Podeu posar-les 5 minuts al forn, abans de servir.
  6. Poseu crema de llet o llet de coco ( opcional) en una tassa i afegiu unes cullerades de curry al vostre gust.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poseu unes gotes de reducció de Mòdena al plat, col·loqueu les creps, i afegiu una mica de salsa de curry. També podeu afegir una cullerada de sèsam.


Basar de les espècies (Istanbul)

Imprimir recepta

2 comentarios:

  1. M'encanten les crepes !!!! Aquesta te molt bona pinta !!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Chus! Bones i fàcils de fer, ja veuràs!

    ResponderEliminar